NFDF har inngått samarbeidsavtale med GHI Sports om bruk av Molten fløyter for sine hoveddommere.  Molten produserer fløyter av aller ypperste kvalitet som NFDF sine hoveddommere nå får anledning til å bruke.  Fløytene er utviklet i tett samarbeid med japanske toppdommere. Molten er også offisiell utstyrsleverandør til den japanske eliteserien J-league samt at fløyten brukes av mange toppdommere verden over. GHI Sports har agentur på fløytene i Norge.

 

- “Det er viktig for toppdommerne å ha de aller beste rammebetingelser for gode prestasjoner – vi er meget godt fornøyd med samarbeidet med GHI Sports som gir oss tilgang på det aller beste av dommerens viktigste verktøy, nemlig fløyta. Jeg, og mange av kollegene mine, bruker denne fløyta, og jeg synes den gir meg de beste muligheter til å variere fløytebruken for å lykkes med kommunikasjon med spillere, trenere og publikum” - sier FIFA-dommer og styreleder i NFDF Ken Henry Johnsen.

 

Daglig leder i GHI Sports Frode Larsen er stolt over å kunne presentere dommerne med noe av det ypperste på markedet innen fløyter.  “at mange av de beste dommerne bruker Molten-fløyter er trolig det beste kvalitets-stempelet våre fløyter kan få” sier Larsen. 

 

(klikk på Molten-logoen til høyre for å komme til GHI Sports sin nettbutikk)