Fire måneder med knallhard trening og gjennomgang av fag med video og bilder. Det har vært fagsamlinger, treningsleir og kampuker på La Manga, samt sosialt samvær og teambuilding med dommerkollegaer. Nå er vi der. På lørdag braker det løs i Kristiansund og så er 2017 i full gang!


Forberedelser på La Manga

 
Vi har hatt en vellykket samling i Spania med stort fokus på detaljarbeid og fysisk trening. I etterkant av denne uken har vi hatt mange kampuker hvor vi har fått terpet på teamsamarbeid og fått jobbet med mange og utfordrende kampsituasjoner.
 
 

Kick-off på Ullevaal


I mars var alle fra Eliteserien, Toppserien, Obos-ligaen og PostNord-ligaen samlet til en helg med gode instruktører, presise fagsamlinger og videoseanser. Dette for å gjøre de siste forberedelsene til sesongstart, noe vi virkelig ser frem til.
 
 

Takk til støtteapparatet

 
På veien har vi støtte fra en dommersjef og en dommerseksjon som hver dag står på for at vi som toppdommere skal lykkes. De fasiliterer for at vi skal trives, tar til seg våre tilbakemeldinger og gjør noe med dem. De ønsker å lytte, for så å agere - for vårt beste! 

Vi er klare og ønsker lykke til med sesongstart!