Eskås og Ytterland på U17-kvalik i Tsjekkia

Kvalifisering til EM for U17-landslag finner sted i Tsjekkia denne uken og da har Espen Eskås og assistentdommer Øystein Ytterland tatt turen, sammen med et bulgarsk og et maltisk team.
Les mer

Runde 25 - to assistentdebutanter!

En utsatt kamp mellom VIF og Haugesund spilles torsdag på Intility Arena. Her får Ivar Askeland fra Hordaland sin debut som Eliteserieassistent. Runde 25 sparkes i gang på Alfheim lørdag i kampen mellom TIL og RBK. Senere på dagen møter Strømsgodset Odd. Erik Hegstad fra Trøndelag debuterer på linja i denne kampen. Hovedkampen er Molde - Brann søndag klokken 20, en kamp som ledes av Ola Hobber Nilsen.
Les mer

Moen i VM-kvalik og Steen i U21-kvalik

I siste gruppespillsrunde til VM i Russland finner vi Team Moen i Albania, i oppgjøret Albania - Italia. De to første plassene i gruppen går til Spania og Italia, mens Albania kjemper for å beholde tredjeplassen foran Israel. Kai Erik Steen har med seg sine gutter til Istanbul i Tyrkia, der hjemmelaget spiller mot Ungarn.
Les mer

Alle kamper er viktige kamper!

Når vi teller runde 24 til helgen så betyr det at det kun er 21 poeng igjen å spille for og det er tett i toppen og helt uavklart i bunnen av tabellen. Runden begynner fredag med Martin Lundby i Bergen når Brann tar imot Kristiansund. På lørdag er det "sekspoengskamp" når Tore Hansen blåser i gang Stabæk - Vålerenga. På søndag ser vi blant annet toppoppgjøret mellom Rosenborg og Sarpsborg der Svein Oddvar Moen har lederansvaret.
Les mer

Svein Oddvar Moen dømmer Europa League

Team Moen drar avgårde til en utfordrende kamp i Beograd i Serbia når FK Partizan tar i mot ukrainske Dynamo Kiev. Kampen er andre gruppespillskamp i gruppe B.
Les mer

Kai Erik Steen dømmer Youth League i Manchester

Ungdomsversjonen av Champions League er også i gang og i den anledning reiser Steen, Dale og Bashevkin til England for å dømme oppgjøret mellom City og Shaktar. Kampen spilles tirsdag ettermiddag i forkant av selve hovedoppgjøret mellom de samme lagene.
Les mer

Runde 23 i Eliteserien

Det begynner med et Rogalandsderby som ingen vil tape - ledet av Kai Erik Steen. Det fortsetter med de alltid utfordrende oppgjørene mellom Lillestrøm og Rosenborg - med Ola Hobber Nilsen i spissen, og Vålerenga - Brann - med Dag Vidar Hafsås. Det avsluttes med Sarpsborg - Odd på mandag - da med Rohit Saggi. Bare å glede seg!!
Les mer

Semifinalene i cupen

Det nærmer seg cupfinale, men før den tid må de fire semifinalistene utkjempe meget viktige kamper som avgjør hvem som står på Ullevål Stadion søndag 3.desember. Onsdag spilles Vålerenga - Sarpsborg på nye VKIP Stadion da med Team Hansen (fjorårets cupfinaletrio) på banen. Torsdag spilles Molde - Lillestrøm, da under oppsyn av Team Moen.
Les mer

Runde 22 i Eliteserien

Kristoffer Hagenes innleder runde 22 i Eliteserien når Stabæk tar imot Strømsgodset lørdag klokken 18. Kai Erik Steen leder hovedkampen mellom Rosenborg og Vålerenga, en kamp bortelaget vant i NM-kvartfinalen. Espen Eskås har fløyta på mandag når Odd tar imot Aalesund.
Les mer

Dommerdebutant i runde 21 i Eliteserien

Sigurd Kringstad har fått den store nyheten om at han skal lede sin første Eliteseriekamp til helgen. Dommeren fra IL Valder skal ta seg av kampen mellom Sandefjord og Viking. NFDF gratulerer så mye! De andre oppgjørene ser du nedenfor - blant annet at Svein Oddvar Moen dømmer første kamp på Vålerengas nye stadion.
Les mer

Team Hobber dømmer toppkamp i U21-kvalik

Det er store navn på blokka når Ola Hobber Nilsen tar med seg teamet sitt til U21-kvalifisering. Nederland tar imot England fredag kveld i det som er første kamp i kvalifisering til EM. Begge lag har klare ambisjoner om å vinne sin kvalifiseringsgruppe.
Les mer

Team Hansen dømmer VM-kvalifisering

Tore Hansen tar med seg sitt team ut på sin første VM-kvalifiseringskamp når gutta tar turen til Sveits. Hjemmelaget spiller for sin syvende strake seier i pulje B når lille Andorra kommer på besøk.
Les mer