Runde 20 med mange heftige oppgjør!

Eliteserien byr på mange spennende og tøffe oppgjør når to-tredjedeler av sesongen nærmer seg unnagjort. Svein Oddvar Moen leder an med det historiske oppgjøret LSK - VIF på Åråsen lørdag, Ola Hobber Nilsen tar ansvar for Odd - Sandefjord søndag kl 18, Tore Hansen har vestlandsderbyet Viking - Brann kl 20, mens Martin Lundby (bildet) runder det hele av på mandag med Sarpsborg - Strømsgodset klokken 19.
Les mer

Moen, Haglund og Lundberg dømmer den egyptiske cupfinalen

Team Moen er invitert til Egypt for å dømme cupfinalen mellom Al Ahly og Al Masry, som spilles tirsdag kveld. Moen var i samme land i fjor for å dømme et toppoppgjør i den egyptiske serien. For 11 år siden var det dommersjef Terje Hauge som dømte den egyptiske cupfinalen.
Les mer

Dommeroppsett Eliteserien runde 19

Les mer

Marte Sørø dømte Italia-England

I kamprunde 1 i EM for U19-landslag dømte Marte Italia-England.
Les mer

Norgesmesterskapet runde 4

Vi har kommet til fjerde runde i cupen og det vil si at det er 16 lag og 8 kamper som skal spilles for å avgjøre hvem som skal til kvartfinalene. Spesielt artig er det å se dommerkvartetten som dømmer oppgjøret mellom Kristiansund og Florø, der alle involverte er fra samme klubb! Da er det lov å si "Heia Valder!"
Les mer

Eliteserien er i gang igjen!!

Etter to helger med ferie er det igjen klart for spennende eliteseriefotball! Dommerne er superklare og først ut er Team Moen som skal til Lerkendal for kampen Rosenborg - Kristiansund. Ålesund - Brann blir en het kamp ledet av Trygve Kjensli søndag klokken 20, mens Tom Harald Hagen (bilde) tar seg av mandagskampen mellom Strømsgodset og Vålerenga.
Les mer

Tommy Skjerven 50 år!

Vår alles kjære Tommy fyller 50 år. Tommy er ikke bare den som har dømt flest kamper som dommer i Norsk Toppfotball, men også den største kulturbæreren vi har i NFDF.
Les mer

Nye spennende kamper for Hansen og Hobber Nilsen

3.kvalifiseringsrunde er i gang og det kommer stadig bedre lag med i kampen om plass i Champions League og Europa League. Ola Hobber Nilsen (bildet) reiser med sine menn til Østerrike mens Tore Hansen tar sitt team med seg til Romania for å dømme Europa League kvalifisering torsdag.
Les mer

To nye dommerteam i Europa!

Ola Hobber Nilsen dømmer kvalifisering til Champions League i Slovenia på onsdag mens Martin Lundby (bildet) tar med seg gjengen sin til Sveits for å dømme ny kamp i Europa League kvalifisering på torsdag. Juli er en travel måned for de norske FIFA-dommerne!
Les mer

Eliteserien runde 17

Den siste Eliteserierunden før det er en liten ferie går av stabelen nå i helgen. På lørdag er det to kamper, søndag fire kamper og mandag en kamp. Rohit Saggi er først ut med Sogndal - Rosenborg, hovedkampen mellom Brann og Sarpsborg ledes av Trond Ivar Døvle (bilde), mens mandagskampen overses av Dag Vidar Hafsås.
Les mer

Hobber Nilsen fjerdedommer i EM-finalen for U19

Ola Hobber Nilsen ble med gjennom turneringen fra start til slutt og avslutter altså som fjerdedommer i finalen, hvor en serbisk dommer skal lede kampen. Både Hobber Nilsen og dommerseksjonen er veldig godt fornøyd med resultatet.
Les mer

Team Hansen til Island

Tore Hansen og resten av cupfinaleteamet fra 2016-finalen drar til Island for å dømme kvalifisering til Europa League. Kampen er 2.kval.runde, kamp 1, og er mellom islandske Valur og slovenske Domzala.
Les mer