Ny nettside: Toppdommer.no

Les mer

Kvalifisering til Eliteserien

Nå skal det avgjøres om det blir Sogndal som beholder plassen i Eliteserien, eller om Ranheim bytter plass med Eirik Bakkes menn. Over to kamper skal dette avgjøres og det begynner i Sogndal. Her skal Tom Harald Hagen dømme, mens Tore Hansen leder returoppgjøret i Trøndelag lørdag.
Les mer

Årets siste Eliteserieoppsett

Da er det klart for serierunde 30 og de siste viktige kampene skal avgjøres. Molde tar i mot Sarpsborg i kampen om sølvmedaljen og Espen Eskås er hoveddommer. Nedrykket står mellom Aalesund og Sogndal. Førstnevnte tar imot formlaget Strømsgodset med Kai Erik Steen som utvalgt dommer, mens Sogndal er vertskap for Vålerenga med Rohit Saggi (bildet) som fløyteblåser! Alt skal avgjøres søndag 26.november!
Les mer

Hobber Nilsen med debut i Europa League

Det er en stor glede å meddele at Ola Hobber Nilsen og hans team er tildelt debutkamp i Europas nest gjeveste klubbturnering. Teamet drar til Moldova for å ta seg av oppgjøret mellom FC Sheriff og tsjekkiske FC Zlin. Med EM U19, Europa League-debut og cupfinale har Hobber Nilsen virkelig gjort seg sterkt bemerket nasjonalt og internasjonalt. Samtidig drar Team Moen til Hviterussland for å administrere kampen mellom Bate Borisov og velkjente Røde Stjerne.
Les mer

Mjøndalen - Ranheim i avgjørende kvalikkamp

I tillegg til nest siste Eliteserierunde spilles også den avgjørende kvalikkampen for OBOS-lagene for opprykk til Eliteserien 2018. Mjøndalen tar i mot Ranheim og vinneren av denne kampen møter laget som havner på 14.plass i Eliteserien - da over to kamper. Kampen ledes av Sigurd Kringstad, som fikk sin debut i Eliteserien for noen få uker siden.
Les mer

Nest siste Eliteserierunde

Kun 6 poeng igjen å fordele, og de viktigste poengene ser ut til å bli delt ut på Nadderud og i Sarpsborg der henholdsvis Sogndal og Aalesund kjemper knallhardt for å beholde plassen i Eliteserien. Disse to kampene dømmes av Tom Harald Hagen og Martin Lundby. Den viktigste kampen i kampen om 2.plassen utkjempes mellom formlaget Strømsgodset og Brann. Duellen ledes av Dag Vidar Hafsås.
Les mer

Kvalifisering til Eliteserien

Lørdag 11.november møtes Mjøndalen og Ullensaker/Kisa til énkampsduell om videre kvalifisering til Eliteserien. Neste dag møtes Ranheim og Sandnes Ulf i det andre oppgjøret. Kampene ledes av Eliteseriedommerne Tommy Skjerven og Trygve Kjensli.
Les mer

Hobber Nilsen dømmer privatlandskamp

Ola Hobber Nilsen har med seg Jon-Michael Knutsen, Geir Oskar Isaksen og Kai Erik Steen når han dømmer privatlandskampen mellom Finland og Estland torsdag kveld.
Les mer

Gratulerer til cupfinaleteamet!!

Cupfinalen 2017 blir en duell mellom Lillestrøm og Sarpsborg, søndag 3.desember! Kvartetten som har fått den store æren med å dømme oppgjøret er hoveddommer Ola Hobber Nilsen, assistentdommere Geir Oskar Isaksen og Anders Velo og fjerdedommer Kai Erik Steen. NFDF gratulerer på det aller sterkeste!
Les mer

Den 28.serierunden i Eliteserien

Det begynner å nærme seg høydramatisk idet det kun er 9 poeng igjen å spille for. Ingenting er avgjort verken i toppen eller i bunnen, og dommerne stiller godt forberedt til de viktige oppdragene. Tom Harald Hagen blåser runden i gang fredag kl 19 når Sandefjord er verter for Vålerenga. Nedrykksdramaet finner sted både i Ålesund, hvor Rosenborg kan sikre seriegullet og Svein Oddvar Moen leder an, og ikke minst i Sogndal der Tromsø kommer på besøk og Tore Hansen er mannen i sort.
Les mer

Ola Hobber Nilsen i Youth League

Når Celtic Youth møter Bayern München Youth på selveste Halloween er det ingen spøk! Hobber Nilsen har med seg to nordmenn og en skotte i teamet.
Les mer

Henrikke Nervik dømmer cupfinalen for damer

Henrikke Nervik er for andre gang i karrieren valgt ut til å dømme cupfinalen. 29-åringen, som dømmer for Trygg/Lade, får med seg Line Cathrine Nymoen (Kolstad Fotball) og Malin Øiseth (Fet IL) som assistentdommere, mens Marit Folstad (Buvik IL) er fjerdedommer.
Les mer