Fire runder å gjøre det på!!

Nesten alle kamper har betydning for topp- eller bunnstriden i Eliteserien idet vi skrider inn i runde 27 av 30. Espen Eskås skal til Haugesund på lørdag der Brann kommer sydover for å vinne vestlandsduellen, Tommy Skjerven (bildet) er tilbake etter skade og skal til Sarpsborg hvor Sandefjord kommer på besøk, og runden avsluttes på mandag med en skikkelig nedrykksgyser når LSK tar imot Aalesund. "Sekspoengeren" dømmes av Tore Hansen. Se ellers fakta under hver kamp!
Les mer

Steen og Isaksen på U17-kvalik

Kai Erik Steen og Geir Oskar Isaksen har tatt turen til Romania for å dømme kvalifisering til U17-EM. Oppholdet varer i åtte dager og i den perioden er de involvert i tre kamper.
Les mer

Midthjell gir seg og Gullhav debuterer

I en og samme kamp i runde 26 får vi oppleve at en assistentdommer flagger for siste gang, mens en annen gjør det for første gang i Eliteserien. Sven Erik Midthjell (til høyre på bildet) avslutter en innholdsrik karriere på Fosshaugane Campus på søndag, mens Kristoffer Gullhav fra Agder Fotballkrets tar neste steg i sin unge karriere når han flagger på motsatt banehalvdel.
Les mer

Nytt oppdrag for Team Moen

Når Villareal tar i mot Slavia Praha på Estadio de la Ceramica så er det toppoppgjør i gruppe A i Europa League. Mannen som skal lede oppgjøret er Svein Oddvar Moen og med seg har han Haglund, Lundberg, Hansen, Hobber Nilsen og Engan.
Les mer

Eskås og Ytterland på U17-kvalik i Tsjekkia

Kvalifisering til EM for U17-landslag finner sted i Tsjekkia denne uken og da har Espen Eskås og assistentdommer Øystein Ytterland tatt turen, sammen med et bulgarsk og et maltisk team.
Les mer

Runde 25 - to assistentdebutanter!

En utsatt kamp mellom VIF og Haugesund spilles torsdag på Intility Arena. Her får Ivar Askeland fra Hordaland sin debut som Eliteserieassistent. Runde 25 sparkes i gang på Alfheim lørdag i kampen mellom TIL og RBK. Senere på dagen møter Strømsgodset Odd. Erik Hegstad fra Trøndelag debuterer på linja i denne kampen. Hovedkampen er Molde - Brann søndag klokken 20, en kamp som ledes av Ola Hobber Nilsen.
Les mer

Moen i VM-kvalik og Steen i U21-kvalik

I siste gruppespillsrunde til VM i Russland finner vi Team Moen i Albania, i oppgjøret Albania - Italia. De to første plassene i gruppen går til Spania og Italia, mens Albania kjemper for å beholde tredjeplassen foran Israel. Kai Erik Steen har med seg sine gutter til Istanbul i Tyrkia, der hjemmelaget spiller mot Ungarn.
Les mer

Alle kamper er viktige kamper!

Når vi teller runde 24 til helgen så betyr det at det kun er 21 poeng igjen å spille for og det er tett i toppen og helt uavklart i bunnen av tabellen. Runden begynner fredag med Martin Lundby i Bergen når Brann tar imot Kristiansund. På lørdag er det "sekspoengskamp" når Tore Hansen blåser i gang Stabæk - Vålerenga. På søndag ser vi blant annet toppoppgjøret mellom Rosenborg og Sarpsborg der Svein Oddvar Moen har lederansvaret.
Les mer

Svein Oddvar Moen dømmer Europa League

Team Moen drar avgårde til en utfordrende kamp i Beograd i Serbia når FK Partizan tar i mot ukrainske Dynamo Kiev. Kampen er andre gruppespillskamp i gruppe B.
Les mer

Kai Erik Steen dømmer Youth League i Manchester

Ungdomsversjonen av Champions League er også i gang og i den anledning reiser Steen, Dale og Bashevkin til England for å dømme oppgjøret mellom City og Shaktar. Kampen spilles tirsdag ettermiddag i forkant av selve hovedoppgjøret mellom de samme lagene.
Les mer

Runde 23 i Eliteserien

Det begynner med et Rogalandsderby som ingen vil tape - ledet av Kai Erik Steen. Det fortsetter med de alltid utfordrende oppgjørene mellom Lillestrøm og Rosenborg - med Ola Hobber Nilsen i spissen, og Vålerenga - Brann - med Dag Vidar Hafsås. Det avsluttes med Sarpsborg - Odd på mandag - da med Rohit Saggi. Bare å glede seg!!
Les mer

Semifinalene i cupen

Det nærmer seg cupfinale, men før den tid må de fire semifinalistene utkjempe meget viktige kamper som avgjør hvem som står på Ullevål Stadion søndag 3.desember. Onsdag spilles Vålerenga - Sarpsborg på nye VKIP Stadion da med Team Hansen (fjorårets cupfinaletrio) på banen. Torsdag spilles Molde - Lillestrøm, da under oppsyn av Team Moen.
Les mer