Runde 22 i Eliteserien

Kristoffer Hagenes innleder runde 22 i Eliteserien når Stabæk tar imot Strømsgodset lørdag klokken 18. Kai Erik Steen leder hovedkampen mellom Rosenborg og Vålerenga, en kamp bortelaget vant i NM-kvartfinalen. Espen Eskås har fløyta på mandag når Odd tar imot Aalesund.
Les mer

Dommerdebutant i runde 21 i Eliteserien

Sigurd Kringstad har fått den store nyheten om at han skal lede sin første Eliteseriekamp til helgen. Dommeren fra IL Valder skal ta seg av kampen mellom Sandefjord og Viking. NFDF gratulerer så mye! De andre oppgjørene ser du nedenfor - blant annet at Svein Oddvar Moen dømmer første kamp på Vålerengas nye stadion.
Les mer

Team Hobber dømmer toppkamp i U21-kvalik

Det er store navn på blokka når Ola Hobber Nilsen tar med seg teamet sitt til U21-kvalifisering. Nederland tar imot England fredag kveld i det som er første kamp i kvalifisering til EM. Begge lag har klare ambisjoner om å vinne sin kvalifiseringsgruppe.
Les mer

Team Hansen dømmer VM-kvalifisering

Tore Hansen tar med seg sitt team ut på sin første VM-kvalifiseringskamp når gutta tar turen til Sveits. Hjemmelaget spiller for sin syvende strake seier i pulje B når lille Andorra kommer på besøk.
Les mer

Kvartfinaler i Norgesmesterskapet

Fire kamper og åtte lag gjenstår av NM 2017. Fire dommerkvartetter er satt opp til å lede kampene som spilles lørdag og søndag.
Les mer

Runde 20 med mange heftige oppgjør!

Eliteserien byr på mange spennende og tøffe oppgjør når to-tredjedeler av sesongen nærmer seg unnagjort. Svein Oddvar Moen leder an med det historiske oppgjøret LSK - VIF på Åråsen lørdag, Ola Hobber Nilsen tar ansvar for Odd - Sandefjord søndag kl 18, Tore Hansen har vestlandsderbyet Viking - Brann kl 20, mens Martin Lundby (bildet) runder det hele av på mandag med Sarpsborg - Strømsgodset klokken 19.
Les mer

Moen, Haglund og Lundberg dømmer den egyptiske cupfinalen

Team Moen er invitert til Egypt for å dømme cupfinalen mellom Al Ahly og Al Masry, som spilles tirsdag kveld. Moen var i samme land i fjor for å dømme et toppoppgjør i den egyptiske serien. For 11 år siden var det dommersjef Terje Hauge som dømte den egyptiske cupfinalen.
Les mer

Dommeroppsett Eliteserien runde 19

Les mer

Marte Sørø dømte Italia-England

I kamprunde 1 i EM for U19-landslag dømte Marte Italia-England.
Les mer

Norgesmesterskapet runde 4

Vi har kommet til fjerde runde i cupen og det vil si at det er 16 lag og 8 kamper som skal spilles for å avgjøre hvem som skal til kvartfinalene. Spesielt artig er det å se dommerkvartetten som dømmer oppgjøret mellom Kristiansund og Florø, der alle involverte er fra samme klubb! Da er det lov å si "Heia Valder!"
Les mer

Eliteserien er i gang igjen!!

Etter to helger med ferie er det igjen klart for spennende eliteseriefotball! Dommerne er superklare og først ut er Team Moen som skal til Lerkendal for kampen Rosenborg - Kristiansund. Ålesund - Brann blir en het kamp ledet av Trygve Kjensli søndag klokken 20, mens Tom Harald Hagen (bilde) tar seg av mandagskampen mellom Strømsgodset og Vålerenga.
Les mer

Tommy Skjerven 50 år!

Vår alles kjære Tommy fyller 50 år. Tommy er ikke bare den som har dømt flest kamper som dommer i Norsk Toppfotball, men også den største kulturbæreren vi har i NFDF.
Les mer