Nye spennende kamper for Hansen og Hobber Nilsen

3.kvalifiseringsrunde er i gang og det kommer stadig bedre lag med i kampen om plass i Champions League og Europa League. Ola Hobber Nilsen (bildet) reiser med sine menn til Østerrike mens Tore Hansen tar sitt team med seg til Romania for å dømme Europa League kvalifisering torsdag.
Les mer

To nye dommerteam i Europa!

Ola Hobber Nilsen dømmer kvalifisering til Champions League i Slovenia på onsdag mens Martin Lundby (bildet) tar med seg gjengen sin til Sveits for å dømme ny kamp i Europa League kvalifisering på torsdag. Juli er en travel måned for de norske FIFA-dommerne!
Les mer

Eliteserien runde 17

Den siste Eliteserierunden før det er en liten ferie går av stabelen nå i helgen. På lørdag er det to kamper, søndag fire kamper og mandag en kamp. Rohit Saggi er først ut med Sogndal - Rosenborg, hovedkampen mellom Brann og Sarpsborg ledes av Trond Ivar Døvle (bilde), mens mandagskampen overses av Dag Vidar Hafsås.
Les mer

Hobber Nilsen fjerdedommer i EM-finalen for U19

Ola Hobber Nilsen ble med gjennom turneringen fra start til slutt og avslutter altså som fjerdedommer i finalen, hvor en serbisk dommer skal lede kampen. Både Hobber Nilsen og dommerseksjonen er veldig godt fornøyd med resultatet.
Les mer

Team Hansen til Island

Tore Hansen og resten av cupfinaleteamet fra 2016-finalen drar til Island for å dømme kvalifisering til Europa League. Kampen er 2.kval.runde, kamp 1, og er mellom islandske Valur og slovenske Domzala.
Les mer

Ola Hobber Nilsen dømmer Portugal - Sverige

Etter å ha dømt Bulgaria - England, og vært fjerdedommer på Tyskland - Bulgaria, skal nå Hobber Nilsen dømme sin andre kamp i EM for U19-landslag. Kampen spilles klokken 18.00 norsk tid og vises på Eurosport 1.
Les mer

Eliteserien 2017 del 2 begynner nå!

Juli måned er i gang og det betyr at andre halvdel av eliteserien begynner. En kamp utsatt og en kamp på torsdag, men de andre kampene er klare. Blant annet finner vi Martin Lundby på Lerkendal hvor Rosenborg møter Sandefjord. Tore Hansen (bildet) dømmer sin 100. kamp i toppdivisjonen når han dømmer hovedkampen Stabæk - Brann, mens Trygve Kjensli avslutter runden på mandag med Sarpsborg - Lillestrøm.
Les mer

To nye dommerteam klare for Europa League kvalik

Espen Eskås (bildet) drar til Færøyene for å dømme returkampen mellom B36 Torshavn og estiske Nomme Kalju, mens Kai Erik Steen tar med seg sitt team til Andorra for å dømme Sant Julia og albanske Skenderbeu.
Les mer

Ola Hobber Nilsen dømmer Bulgaria - England

I kamprunde 1 i EM for U19-landslag skal altså Hobber Nilsen dømme på dag to, mandag 3.juli klokken 15.30 norsk tid, i Tbilisi. Assistentdommerne er fra Ukraina og Ungarn. Kampene fra EM vises på Eurosport.
Les mer

Eliteserien runde 15

I det sesongen blir halvspilt etter helgen så er det flere spennende kamper på programmet. Lillestrøm og Strømsgodset sparker det hele i gang på lørdag, med Kai Erik Steen ved roret. Rundens hovedkamp, Brann - Vålerenga, ledes av Tom Harald Hagen, mens Trygve Kjensli avslutter på mandag når Kristiansund tar i mot Rosenborg.
Les mer

Hobber Nilsen klar for avreise

Når EM for U19-landslag starter i Georgia 2.juli så er det med en norsk dommer blant de utvalgte. Ola Hobber Nilsen reiser ned torsdag og skal da begynne forberedelsene til et spennende mesterskap.
Les mer

Den internasjonale sesongen er i gang!

Sommertid betyr europacupkamper for våre internasjonale dommere, og først ut er Martin Lundby (bilde) som skal til Bulgaria for å dømme Europa League-kvalifisering. Med seg har han Reidar Gundersen og Geir Oskar Isaksen (bilde), samt Espen Eskås som fjerdedommer. NFDF ønsker kvartetten lykke til!
Les mer