Mange spennende oppgjør i runde 14

I det vi nærmer oss halv sesong så blir kampene viktigere og viktigere og det står noen saftige oppgjør klare! I denne runden er det spesielt VIF - LSK som skiller seg ut med Team Moen (bildet) i spissen, men også rogalandsderbyet med Rohit Saggi som ansvarlig fløyteblåser.
Les mer

Dommeroppsett Eliteserien runde 13 - Skjerven tilbake fra skade!

Les mer

Saggi dømmer Lisbon International Tournament

Les mer

Espen Eskås på internasjonalt oppdrag

Mens Eliteserien har landskampfri har Espen Eskås fått en EM-kvalifiseringskamp å hanskes med. Han skal sammen med assistentene Ytterland og Jensen, samt fjerdedommer Kjensli, ta seg av oppgjøret Albania - Estland for U21. Kvartetten drar søndag og dømmer kamp mandag klokken 20. NFDF ønsker masse lykke til :-)
Les mer

Runde 12 i Eliteserien nå til helgen!

Det er klart for den tolvte serierunden og den innledes med at Tom Harald Hagen blåser i gang Tromsø mot Vålerenga på Alfheim. Kristoffer Hagenes har ansvaret for det viktige oppgjøret i Stavanger mellom Viking og Kristiansund, mens Tore Hansen tar på seg oppgaven med toppoppgjøret Odd - Brann på søndag klokken 20.
Les mer

Klare for fotballens nasjonaldag 16.mai

Dommerne er klare til 16.mai - fotballens nasjonaldag. Blant de utvalgte finner vi Trygve Kjensli som tar seg av oppgjøret mellom Molde og Sogndal på Aker Stadion og Espen Eskås (bildet) med Haugesund mot Odd.
Les mer

Dommeroppsett OBOS-ligaen runde 7

Les mer

Runde 8 i Eliteserien

Det er tett med kamper i mai og før vi feirer fotballens nasjonaldag så skal dommerne ut i aksjon i runde 8. Dag Vidar Hafsås drar til Ålesund for å ta seg av hjemmekampen mot Vålerenga på fredag. På lørdag klokken 20 er det Brann - Molde som er hovedkampen, da med Tore Hansen (bildet) som dommer.
Les mer

Dommeroppsett OBOS-ligaen runde 6

Les mer

Eliteserien runde 7

Lørdag blåses det i gang med nordvestlandsderby når Trond Ivar Døvle (bildet) setter fløyta til munnen klokken 18.00. Molde tar i mot Aalesund til kamp. Storkampen Rosenborg - Brann dømmes av Espen Eskås, mens Ola Hobber Nilsen tar seg av mandagskampen mellom Lillestrøm og Odd.
Les mer

Eliteserien runde 6: dommerne er klare!

Terje Hauge har satt opp de dommerne, assistentdommerne og fjerdedommerne som skal fortsette den gode oppstarten på sesongen. Blant annet skal Svein Oddvar Moen, Magnus Lundberg, Jan Erik Engan og Ola Hobber Nilsen administrere toppoppgjøret mellom Sarpsborg og Rosenborg på mandag! Hobber Nilsen (bildet) blåser også i gang den 6.serierunden på lørdag når Brann tar mot Viking til vestlandsderby!
Les mer

Eliteserien runde 5

Lørdag 22.april sparkes 5.runde i gang med Strømsgodset - Sandefjord, og dommer Tore Hansen. Blant de andre dommerne i aksjon så finner vi Tom Harald Hagen i søndagens hovedkamp mellom Lillestrøm og Brann, og Kai Erik Steen (bildet) i mandagskampen Haugesund - Molde.
Les mer