2.påskedag: Eliteseriens runde 4

På påskens siste dag er det full Eliteserierunde og her er dommeroppsettet! Blant annet dømmer Dag Vidar Hafsås oppgjøret mellom Molde og Vålerenga!
Les mer

Dommeroppsett - Eliteserien runde 3

Les mer

Dommeroppsett OBOS-ligaen runde 2

Les mer

Første dommeroppsett i OBOS-ligaen

Det er klart for seriestart i OBOS-ligaen og der finner vi blant annet et historisk øyeblikk når Bjørn Hansen blåser i gang Start - Fredrikstad som den første over 50 år som dømmer toppfotball!
Les mer

Toppdommerne i rute før seriestart

Les mer

Dommeroppsett Eliteserien - runde 2

Les mer

Moen, Haglund, Lundberg og Steen dømmer UNICEF Mesterfinale

UNICEF Mesterfinale spilles onsdag 29.mars på Brann Stadion, og da møtes serietoer Brann og double-vinner Rosenborg i det som blir kampen om årets første trofé og et slags kick-off til Eliteserien.
Les mer

Svein-Erik Edvartsen dømmer VM-kvalifisering

Edvartsen er satt opp til å dømme Bosnia-Hercegovina - Gibraltar, som spilles lørdag 25.mars kl 18.00 på Stadion Bilino Polje i den bosniske byen Zenica.
Les mer

Endelig er vi i gang!! Eliteserien 2017!!

Da er det en stor glede å annonsere årets første dommeroppsett! Dommeren som skal blåse i gang årets første kamp er den rutinerte Tom Harald Hagen. Han drar til Eliteseriedebutant Kristiansund som tar imot en av sine argeste konkurrenter (og storebror) Molde med kristiansunder Ole Gunnar Solskjær i spissen! Av de andre oppgjørene er det verd å nevne at storoppgjøret Rosenborg - Odd ledes av Tore Hansen, mens rundens siste kamp på Ullevål er under Dag Vidar Hafsås sin kontroll.
Les mer

Svein Oddvar Moen tatt ut som Video Assistant Referee (VAR)

FIFA har tatt ut Svein Oddvar Moen til å bli med til U20-VM i Korea fra 14.mai til 20.juni, som VAR. Dette betyr at Svein Oddvar vil være en av dommerne som må ta endelig avgjørelser når dommeren ber om videoassistanse.
Les mer

Vellykket forberedelse til seriestart

Med mindre enn to uker igjen til seriestart i Eliteserien var det på tide med siste finpuss for dommere og assistentdommere i Eliteserien, Toppserien, OBOS-ligaen og den nyoppstartede PostNord-ligaen. Langhelgen ble veldig lærerik for alle, med mange dyktige instruktører og et meget godt opplegg!
Les mer

Eskås og Ytterland på U17 Eliteturnering i Portugal

Les mer